Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Lifestyle Blogger, bebas menulis apa sahaja. 2020 Social Media Expert. Masih seorang Blogger dan Freelance Speaker.

Wordless Of Wednesday 34 : Agihan wajib bulanan

Wordless Of Wednesday 34 : Agihan wajib bulanan, Wordless Of Wednesday, Agihan gaji, Agihan bulanan, Cara menabung, Cara berjinat, Cara bijak berbelanja, Berhemmah dalam berbelanja, http://www.blogieta.com/2014/05/wordless-of-wednesday-34-agihan-wajib.html

Wordless Of Wednesday – Setiap hari rabu semua blogger akan menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pembaca untuk buat penilaian dan komen mengenainya.
SHARE

Cikgu ieta Social Media Expert. Freelance Blogger & Speaker.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 orang yang sudi komen:

  1. Selamat hari raya..eh..eh..:D ehhehe

    ReplyDelete
  2. itu agihan wajib.. yg tak wajib pon ada..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua memang wajib setiap bulan macam tu lah akak Husna... Usben ada bahagiannya pula... hehe...

      Delete
  3. Duit raya ke tu? Nak mintak sikit...

    ReplyDelete
  4. Wuh agihkan dalam sampul pulak ye

    ReplyDelete
  5. agihan perbelanjaan tu..ye tak?

    ReplyDelete
  6. Emm memang macam ni lah kan..bila dah pakai kereta, rumah, isteri, semuanya nak kena agihkan setiap bulan..haha

    ReplyDelete
  7. dah nak agihkan kad raya ke kak..hehe

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya Leta...he..he. Apa-apa pun Alhamdulillah rezeki yang dikongsi pasti akan bertambah..

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *