Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Lifestyle Blogger, bebas menulis apa sahaja. 2020 Social Media Expert. Masih seorang Blogger dan Freelance Speaker.

Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing

Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing
Segmen, Review, Artis, Review Artis, Review Band, Projektor Band, Segmen Blogger, Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing, Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing, Tonton Sudah Ku Tahu, Lagu Sudah Ku Tahu, Smule, Cover Karaoke, Social media Facebook, Top Post, ieta Mat Saad, Writer, Motivator, Cikgu Blogger, Blogger, Kisah Cikgu ieta, Blog ieta Dot Com, ieta info line, Travel Blogger,, Life style Blogger, Parenting Blogger, Media Influencer, Social Media Influencer, Blogger Malaysia, Blogger Kuala Lumpur, Malaysian Blogger, #TopPost #ietaMatSaad #Writer #Motivator #CikguBlogger #Blogger #KisahCikguieta #BlogietaDotCom #ietainfoline #TravelBlogger #LifestyleBlogger #ParentingBlogger #MediaInfluencer #SocialMediaInfluencer #BloggerMalaysia #BloggerKualaLumpur #MalaysianBlogger

Sudah lama betul Blog Kisah Cikgu ieta ni tidak turut serta dalam mana-mana Segmen. Hari ni baru buka blog dan nampak Ucing mempelawa saya menyertai Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing melalui entri saya apa yang dicari dalam blog Kisah Cikgu ieta. Syarat-syaratnya juga cukup mudah dan sempoi.

SEJARAH UCING DAN LAGU SUDAH KU TAHU.
Lagu Sudah Ku Tahu adalah  Lagu daripada Projektor Band yang di minati ramai. Banyak peminatnya menyanyikan lagu ini sebagai Cover  melalui media sosial Fb & Smule. Jadi Ucing pun tidak juga ketinggalan untuk menyanyikan lagu ini sebagai Cover melalui karaoke.

Sertai Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing Sebagai Supporters. Syarat-syarat nya adalah mudah.

SYARAT PENYERTAAN SEGMEN TONTON SUDAH KU TAHU VERSI UCING.

1) Follow Blog Ucing Kadayan,Google + atau Facebook Ucing. √

2) Buat Tajuk Post "Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing". √

3) Copy semua Coding yang telah disediakan di box dan Paste ke dalam ruangan html dan publish. √

4) Tinggalkan Url post Anda ke dalam ruangan Komen Disini. √

Tag Rakan Anda. √

BILA TAMAT Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing? 
Tamat Segmen 9-9-2016.Kepada Blogger yang ikut Segmen ini akan disenaraikan dalam Video Animasi Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing Sebagai Supporters.

TAHUKAH ANDA?
Tahukah anda? Saya pemilik blog Kisah Cikgu ieta juga peminat lagu dari media sosial Smule? Tak mau banyak cakap, jom kita support Segmen Tonton Sudah Ku Tahu Versi Ucing jom... ^__^


SHARE

Cikgu ieta Social Media Expert. Freelance Blogger & Speaker.

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 orang yang sudi komen:

 1. Terima kasih Cikgu ieta kerana sertai segmen tonton sudah ku tahu versi ucing.Nantikan senarai blog Anda dalam video tersebut.(>.<)

  ReplyDelete
 2. Salam singgah daripada segmen yang sama..Salam ukhuwah saya ucapkan dan semoga awak berjaya dalam pemilihan.. =)

  http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/09/segmen-tonton-sudah-ku-tahu-versi-ucing.html

  ReplyDelete
 3. Selamat bersegmen kak ieta 😉

  ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *